Napoli se vratio iz 0:3, pa Kulibali u 92 poklonio pobedu Juventusu!

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli se vratio iz 0:3, pa Kulibali u 92' poklonio pobedu Juventusu!

Fudbaleri Juventusa pobedili su Napoli 4:3, u drugom kolu Serije A.

Na stadionu "stare dame" gledali smo fantastičan meč u kojem smo videli sjajan povratak Napolija, ali i potom "tragediju" Kalidua Kulibalija, koji je u nadoknadi vremena postigao autogol.

Juventus je odlično otvorio utakmicu i već posle dvadeset minuta na semaforu je bilo 2:0. Danilo je u 16. doveo u vođstvo klub iz Torina, dok je Iguain u 19. udvostručio prednost.

Na poluvreme se otišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa ovim "skorom".

Ubrzo u drugom periodu igre na semaforu je bilo 3:0. Kristijano Ronaldo se prvi put u sezoni upisao u listu strelaca. Asistirao mu je Daglas Kosta, a Portugalac je savladao Mereta.

Činilo se da će "stara dama" upisati novu ubedljivu pobedu, ali pitali su se nešto i gosti iz Napulja. Za samo petnaest minuta na semaforu je bilo 3:3!

Manolas je u 66. pogodio za 1:3, samo dva minuta kasnije Lozano je pogodio za 2:3, a u 81. potpuni muk. Di Lorenco pogađa za 3:3 i Napoli se na neverovatan način vraća u utakmicu.

Juventus je do kraja meča pokušavao, mreža Napolija je mirovala, a onda u 92. minutu šok za goste. Pjanić je centrirao, a Kulibali nesmotreno poslao loptu u svoju mrežu.

Usledila je "eksplozija" u Torinu, a ubrzo je i sudija svirao kraj. Juventus posle dva odigrana meča ima šest bodova, dok je Napoli ostao na tri.

Ranije u toku dana Milan je minimalnim rezultatom pobedio Brešu, a jedini gol na meču postigao je Čalhanolu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.