Napadač Evertona kažnjen zbog simuliranja

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač Evertona kažnjen zbog simuliranja

"Karamele" će na naredna dva meča biti lišene usluga raspucanog Senegalca.

Pošto je utvrđeno da je Oumar Nias iscenirao prekršaj za penal u ranoj fazi utakmice protiv Kristal Palasa na 'Selhasrt Parku' u prošlom kolu Premijer lige (2:2), FA mu je odredio suspenziju na dve utakmice neigranja.

Everton je uložio žalbu na ovu odluku saveza, ali je ona odbijena. Tako je posle jedne dobre vesti od jutros, tokom popodneva stigla i loša na 'Gudison Park'.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Izostanak Niasa biće veliki hendikep na utakmicama protiv Sautemptona u gostima i Vest Hema kod kuće, budući da je senegalski reprezentativac u ovom trenutku u najboljoj formi od svih igrača "Karamela".

Nias je najbolji strelac ekipe u dosadašnejm toku sezone, dao je pet golova na sedam nastupa u Premijer ligi. Samo tri puta je bio starter, a u proseku postiže gol na svakih 75 minuta provedenih u igri.

OFFICIAL: Oumar Niasse has been banned for a retrospective two games for simulation... pic.twitter.com/CmFyvJy5ZK

— FourFourTweet (@FourFourTweet) November 22, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač Evertona suspendovan na dve utakmice zbog simuliranja

Izvor: Beta, 22.Nov.2017

Fudba Evertona Omar Nijase suspendovan je na dve utakmice zbog simuliranja, saopštio je danas Fudbalski savez Engleske (FA).Senegalski napadač je prvi fudbaler u Premijer ligi koji je kažnjen prema novim pravilima Fudbalskog saveza Engleske, koji su stupili na snagu u maju.Kako je procenila Nezavisna...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.