Nameštaljka godine – davali golove kad god su hteli i ušli u Bundesligu VIDEO

Izvor: B92, 04.Avg.2020, 09:45

Nameštaljka godine – davali golove kad god su hteli i ušli u Bundesligu VIDEO

Fudbaleri Rida novi su članovi austrijske Bundeslige, pošto su u dramatičnom poslednjem kolu obezbedili mesto u eliti.

Dramatično je bilo zbog pogleda na tabelu, ali se čini da kod njih nije bilo preterano bojazni da li će ostvariti cilj ili ne.

Naime, kolo pre kraja Rid i Klagenfurt su bili izjednačeni po broju bodova (61), pa bi u slučaju trijumfa oba tima odlučivala gol-razlika.

Rid je imao plus 25, a Klagenfurt +24.

Nije se postavljalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pitanje da li će Rid dobiti Floridsdorfer kod kuće, niti hoće li Klagenfurt slaviti protiv Vakena.

Bilo je jedino pitanje sa kojom će razlikom to biti.

Klagenfurt je posle prvog poluvremena vodio sa 5:0 i ozbiljno je pretendovao na prvo mesto, ali Rid je odgovorio još jače.

Lider na tabeli je davao golove kad god je poželeo, te je na kraju slavio sa 9:0.

Klagenfurt je ostao na "samo" 6:1.

Ispostavilo se da je ekipa Floridsdorfera na teren izašla sa drugim timom, jer nije imala nikakvog interesa u utakmici.

Međutim, posle meča se kaju zbog takve odluke.

"Svesni smo da smo razočarali mnoge ljude jučerašnjim nastupom. Izvinjavamo se zbog opuštenog i neprofesionalnog nastupa našeg tima. U danima i nedeljama koje dolaze intenzivno ćemo analizirati sve što se dogodilo", objavili su iz Florisdorfera.

U Klagenfurtu su, razumljivo, vrlo besni raspletom i traže utakmicu protiv Rida u kojoj bi se direktno odlučivalo o novom članu Bundeslige.

Na potezu je Fudbalski savez Austrije...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OVAKVU NAMEŠTALJKU ODAVNO NISMO VIDELI Davali golova koliko su hteli: Tresli mrežu dok nisu ušli u Bundesligu! SMEHOTEKA

Izvor: Kurir, 04.Avg.2020

Nezapamćena nameštaljka viđena je u poslednjem kolu druge lige u Austriji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.