Najverniji vojnik Real Madrida napušta klub posle dve decenije!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020, 21:27

Najverniji vojnik Real Madrida napušta klub posle dve decenije!

Došao je trenutak za rastanak.

Štoper Real Madrida Naćo Fernandes na pragu je odlaska iz "kraljevskog" kluba.

Naćo je dete kluba, ali je ujedno i večiti "četvrti" štoper, jer je najpre bio to iza Ramosa, Varana i Pepea, a kasnije se tu umešao i Eder Militao.

Madridski As piše da je sada pravi trenutak za rastanak, Naćo želi da igra standardno, a na stolu ima primamljive ponude Napolija, Rome i Milana.

As otkriva da su njegovi agenti danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << boravili u Italiji, pregovaraju i vagaju koja je najbolja opcija za iskusnog Španca.

Napoli će tražiti štopera ako proda Kulibalija, dok je Naćo druga opcija za Romu ako ne dođe Kris Smoling, pa je u ovom trenutku Milan najbolja opcija.

Real i Milan imaju odlične odnose, što takođe može da utiče na dogovor.

Naćo ima već 30 godina, čitavu karijeru je proveo u Realu, a koliko je uvek bio u drugom planu, najbolje pokazuje da je za 10 godina odigrao 200 utakmica, u proseku 20 po sezoni.

Ipak, pošto je u poslednjoj odigrao ubedljivo najmanje, tek 10, odlučio je da napusti klub ovog leta.

Zanimljivo, Naćo Fernandes je rođen u Madridu, a u Realu je od svoje 11. godine.

U prvom timu je debitovao kod Žozea Murinja u sezoni 2010/11, a osvojio je sve moguće trofeje.

Ipak, nikada nije dočekao da bude u prvom planu, pa čak ni plan B...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POSLE 20 GODINA SLUŽBE: Real prodaje svog najvernijeg vojnika na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 08:10

Došlo vreme za rastanak...Štoper Real Madrida Naćo Fernandes na pragu je odlaska iz "kraljevskog" kluba. Naćo je dete kluba, ali je ujedno i večiti "četvrti" štoper, jer je najpre bio to iza Ramosa, Varana i Pepea, a kasnije se tu umešao i Eder Militao...Madridski As piše da je sada pravi trenutak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.