Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 21:16

Najveći svetski menadžeri zaratili oko istog igrača i opsedaju mu roditelje

Mino Rajola, Žorž Mendeš, Pini Zahavi, Džonatan Barnet… Svi hoće “zlatnu koku”

Francuska Liga 1 je rasadnik talenata koji se dobro kotiraju na fudbalskom tržištu i nude pozamašnu zaradu menadžerima, a jedna od “zlatnih koka” je mladi vezista Edoardo Kamavinga iz Rena.

Otkako je sa 16 godina debitovao za prvi tim Rena i ustalio se u prvoj postavi, supertalentovani Francuz konstantno privlači pažnju. Evropska fudbalska javnost je složna u oceni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je reč o igraču koji ima fantastičnu perspektivu i koji je materijal za najveće klubove. Real Madrid se najčešće pominje kao buduća destinacija mladog Francuza o kojem Zindedin Zidan ima visoko mišljenje, a transfer neće biti manji od 50.000.000 evra gde god Kamavinga da završi.

Sve je to kristalno jasno i najmoćnijim agentima u svetu fudbala koji ne žele da propuste ovakvu šansu i koji u Kamavingi vide bankomat za narednih desetak godina. Možda i duže…

Kamavinga ima svog agenta Musu Sisoka koji između ostalih zastupa i Usmana Dembelea iz Barselone, ali igračev otac nije zadovoljan Sisokom. Smatra da je menadžer trebalo da izdejstvuje više novca i bolji ugovor kada je Kamavinga prošle godine produžio vernost Renu.

Tada je 17-godišnji Kamavinga potpisao novi ugovor sa Renom do leta 2022. godine. Samo za bonus za potpis je dobio 2.000.000 evra, a plata mu je povećana na 4.000.000 evra godišnje na bruto nivou (oko polovine je neto zarada koja pripada igraču). Otac mladog veziste je smatrao da je Sisoko mogao da izdejstvuje bolji ugovor za njegovog sina i sada želi da ga otpusti i pronađe mu drugog agenta.

Bio je to signal za najpoznatije svetske menadžere da poput hijena počnu da opsedaju Kamavingu i njegovu porodicu. Trenutno vode rat da se uvuku pod kožu igraču i ocu kako bi dobili njihovu autorizaciju za zastupanje.

Kamavingu i njegovog oca opsedaju četiri najmoćnija agenta na svetu. Kontroverzni Italijan Mino Rajola (Ibrahimović, Donaruma, Haland, De Liht, Pogba, Verati, Lozano, Tiram između ostalih među klijentima), portugalski Superagent Žorž Mendeš (Ronaldo, Bernardo Silva, Fabinjo, Ederson, Ruben Neveš, Ruben Dijaš, Žota, Di Marija, Kanselo, Dijego Kosta, Renato Sančez, Otamendi, Guedeš, Hames Rodrigez…), neuništivi Pini Zahavi (Nejmar, Levandovski, Alaba, Teljes, Hejbjerg, Tevez, Vajgl…) i najmoćniji ostrvski agent Džonatan Barnet (Bejl, Saul, Čilvel, Maunt, Griliš, Pikford, Loftus Čik, Dest, Henderson, Tirni, Maksi Gomez, Šo…)

Svi oni obećavaju mladom Francuzu i njegovoj porodici kule i gradove. Uveravaju ih da će doneti bogate ponude Reala, Mančester Junajteda, Pari Sen Žermena ili Juventusa i da samo baš oni mogu to da završe.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.