Najtrofejniji fudbaler na svetu traži posao na Instagramu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najtrofejniji fudbaler na svetu traži posao na Instagramu! (foto)

Brazilac "pomoć" potražio na društvenim mrežama.

Dani Alveš je ovog leta postao slobodan igrač.

Nakon epizode u Pari Sen Žermenu Brazilac je napustio Francusku, ali bez obzira na to je uspeo da kao kapiten Brazila povede svoju selekciju do titule najboljeg u Južnoj Americi.

Desni bek možda ima 36 godina, međutim deluje da ispred sebe ima barem još dve sezone vrhunskog fudbala, pa je u potrazi za poslom svoje usluge "ponudio" i na Instagramu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Tražim posao, gde mogu da ostavim svoj CV? Ako neko čita neka mi javi", stoji u opisu slike na kojoj je u dresu "karioka".

Dani Alveš je još uvek veoma tražen fudbaler, u poslednje vreme povezivao se sa Arsenalom koji traži igrača koji će se pridružiti Ektoru Beljerinu kada Španac izađe iz povrede.

View this post on Instagram

Busco emprego, onde coloco meu currículo? Alguém me avisa aí se tem tempo de ler!! 🤪🤪🤪 #GoodCrazyMood

A post shared by DanialvesD2 My Twitter (@danialves) on Jul 26, 2019 at 2:53pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.