Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021, 10:02

Najlepši poklon Barse – Suarezova 24 gola za Atletikovih 26 bodova

Između ostalog i za ona tri sa gostovanja kod Hetafea

Barselona izgleda kao tim koji će morati da se porva i za mesto u Ligi šampiona, Real jeste dobar, ali bez prave zvezde kakva je nekad bio Kristijano Ronaldo, pa će mnogi reći da je Atletiku čist put do odbrane titule šampiona. Međutim, ni Jorgandžije još ne blistaju, muče se Antoan Grizman i Žoao Feliks, ali bar jedna stvar je sigurna u Madridu – golovi Luisa Suareza.

Koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u stvari Barselona pogrešila kad je Suareza sa mašnicom predala Atletiku vidi se i po katalonskoj štampi, koja i godinu kasnije ne može da se pomiri sa selidbom urugvajskog napadača.

Dva Suarezova gola za preokret na gostovanju kod Hetafea, drugi je pao u sudijskoj nadoknadi, samo su podsetila Katalonce koliko su izgubili s njegovim odlaskom.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Jeste Suarez sporije počeo u ovoj sezoni, tek tri gola uz njegovo ime, ali Mundo Deportivo je izračunao da su njegova 24 gola do sada Atletiku donela velikih 26 bodova.

Većinu od 23 boda u prošloj sezoni kada su Madriđani prigrlili titulu. U tri slučaja je Suarez jedini pogađao za pobede (protiv Hetafea, Eibara i Alavesa), pet puta je remije pretvarao u trijumfe (Elče, Kadiz, Atletik Bilbao, Osasuna, Valjadolid), dok su u dva sudara (Selta i Real) njegovi golovi spasavali Atletiko poraza i donosili barem po bod.

Sve skupa, Atletiko je prošle sezone osvojio 86 bodova u Ligi, a čak 23 je potpisao Suarez lično. Sa ova tri protiv Hetafea brojka je narasla na kotu 26.

Nije Barsa mogla na lepši način da obraduje Jorgandžije.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Najlepši Barsin poklon – Suarezova 24 gola za Atletikovih 26 bodova

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021

Između ostalog i ona tri sa gostovanja kod Hetafea..Barselona izgleda kao tim koji će morati da se porve i za mesto u Ligi šampiona, Real jeste dobar, ali bez prave zvezde kakva je nekad bio Kristijano Ronaldo, pa će mnogi reći da je Atletiku čist put do odbrane titule šampiona. Međutim, ni Jorgandžije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.