Najčudnija povreda u istoriji fudbala - Asensio ne igra jer je inficirao bubuljicu dok je brijao noge?!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2017, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najčudnija povreda u istoriji fudbala - Asensio ne igra jer je inficirao bubuljicu dok je brijao noge?!

Šta reći...

Bilo je tu svega i svačega. Čuveni španski golman Santijago Kanjizares nije igrao na Mundijalu 2002. godine zato što mu je tokom tuširanja bočica afteršejva ispala iz ruku, pa je posekao stopalo. Malo poznati Daren Bernar je, dok je igrao za Barnsli, povredio ligamente kolena kada se okliznuo na baricu u kuhinju koju je njegova pudlica napravila urinirajuću. Ever Banega je zaboravio da na benzinskoj stanici povuče ručnu, pa je povredio članak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dok je jurio automobil na nizbrdici...

Ali Marko Asensio je može biti sve nadmašio.

MOZZART KVOTE

(1,05) Real Madrid (14,0) Apoel (35,0)

Vrsni vezista Reala neće igrati za Madriđane protiv Apoela u prvoj utakmici u novoj sezoni Lige šampiona pošto je dok je brijao noge brijačem inficirao bubuljicu.

"Sada ne može da navuče čarape", kroz osmeh je priznao Realov šef struke Zinedin Zidan.

Realno, presmešno je...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.