Najbolji navijački susret ikada, scena iz Torina lekcija za čitav svet! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji navijački susret ikada, scena iz Torina lekcija za čitav svet! (video)

Očekivali biste nešto sasvim drugačije, kad ono...

Juventus i Napoli večeras u Torinu igraju odlučujući meč za titulu, ali po reakciji ove grupe navijača deluje kao da je u pitanju prijateljski susret bratskih klubova.

U jednoj uličici, grupe tifoza oba kluba naletele su jedne na drugu, a kada su zastali delovalo je da će doći do fizičkog obračuna.

Međutim, usledilo je zajedničko navijanje, pogledajte!

This is what happens when Napoli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fans & Juventus fans walk down the same street in Torino 😂

📽️ IG/trollserieatim pic.twitter.com/X3iFZucfUj

— ItalianFootballTV (@IFTVofficial) April 21, 2018
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hoće li Sari biti kažnjen zbog ovog gesta? (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2018

Nije mogao da se suzdrži...Napoli je pobedio Juventus i zakuvao trku za titulu, a koliko je ova utakmica bila značajna i napeta za Napolitance pokazuje i gest trenera Maurisija Sarija...On je po dolasku na stadion, iz autobusa pokazao srednji prst navijačima Juventusa, fotografija se pojavila na društvenim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.