Najbolji igrač sa kojim je Zidan ikada igrao se bori za život, legende Juventusa u šoku!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 13:42

Najbolji igrač sa kojim je Zidan ikada igrao se bori za život, legende Juventusa u šoku!

"El Magu" treba pomoć.

Fabijan O'Nil je možda i prototip za čuvenu kovanicu 'šta bi bilo kad bi bilo' u svetu fudbalera.

Urugvajac je izgradio svoje ime u Seriji A gde je nosio dresove Peruđe, Kaljarija i Juventusa. Upravo su mu partije u Kaljariju donele transfer u Juventus 2000. godine, ali je kod "bjankonera" proveo svega godinu dana. Klub je napustio zbog incidenata van terena.

Ali zaigrao je sa Zinedinom Zidanom u istom timu, Francuz je kasnije izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako je "El Mago" najtalentovaniji fudbaler sa kim je igrao. 2003. godine O'Nil se povlači iz fudbala sa 30 godina.

"Imao sam 14 miliona dolara i izgubio sam sve, ne brine me to što ću biti siromašan", izjavio je O'Nil kada su ga tužili za nameštanje utakmica i u jeku propadanja posla na farmi stoke.

Danas je u velikim problema. 46-godišnjak je morao hitno u bolnici u Montevideu zbog problema sa jetrom, ciroza je u pitanju. Dobro je reagovao posle tretmana, ali stanje je i dalje ozbiljno.

"Njemu treba transplatacija, ali za to mu treba godinu dana pratnje zdrave dijete i da prestane sa pićem. U suprotnom biće odbijen", izjavila je njegova ćerka Martina za El Pais.

Mnogi bivši saigrači i legende Juventusa, uključujući i Zidana su reagovale, spremne da preuzmu cenu procesa rehabilitacije na sebe. Nadamo se da će "El Mago" ponovo zaigrati u 'timu' sa Zidanom, ovog puta u borbi protiv bolesti.

   

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.