Na teritoriji Južnobačkog okruga 27 saobraćajnih nezgoda, četvoro teže povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2021, 11:42

Na teritoriji Južnobačkog okruga 27 saobraćajnih nezgoda, četvoro teže povređenih

U periodu od 23. do 25. aprila, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 27 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe teško, a sedam je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri lica zadobila teške, a pet lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 1.126 prekršaja iz Zakona o bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja su isključena 44 vozača i 20 vozila, a zadržano je ukupno 15 vozača.

Deset vozača zadržano je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a četvorica od njih terete se za nasilničku vožnju, jer su, na području Novog Sada, Vrbasa i Bačkog Petrovca vozili automobil, odnosno kamion, a na području Bača traktor sa više od 2 promila alkohola u organizmu.

Pet vozača zadržano je zbog mogućnosti da će nastaviti sa činjenjem prekršaja. Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Subotica: Pune ruke posla za saobraćajnu policiju

Izvor: B92, 26.Apr.2021

Tokom protekle nedelje dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, a sedam osoba je povređeno. Saobraćajna policija sankcionisala je čak 1120 vozača, pri čemu je devet isključeno iz saobraćaja...U periodu od 19. do 25. aprila, na području Policijske uprave u Subotici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.