Na sedmom nebu: Bajern razbio Bohum

Izvor: B92, 18.Sep.2021, 17:23

"Na sedmom nebu": Bajern razbio Bohum

Fudbaleri minhenskog Bajerna pobedili su Bohum sa 7:0 u utakmici petog kola nemačke Bundeslige.

Četvrta pobeda Bavaraca u pet kola, a u ovom poslednjem je bila izuzetno ubedljiva jer je Bajern pobedio Bohum sa 7:0.

Nije Bohum imao promil šanse na Alijanc Areni, a Liroj Sane ih je "bacio na muke" već u 17. minutu kada je postigao prelep gol iz slobodnog udarca.

Navijači su bili veoma zadovoljni nakon ovoga, a Bajern ih je ponovo obradovao u 27. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je Kimih reagovao poput Levandovskog i iz peterca loptu poslao u mrežu na asistenciju Sanea, strelca prvog gola.

Do kraja prvog poluvremena postignuta su još dva pogotka: prvo je na 3:0 povisio Serž Gnabri u 32. minutu, da bi u 43. autogol postigao Lampropulos i Bajern je na poluvremenu vodio sa 4:0.

U narednih 45 minuta, izabranici Julijana Nagelsmana postigli su još tri gola. U 61. je Levandovski pogodio za 5:0, da bi Kimih postigao svoj drugi gol na meču samo tri minuta kasnije, a konačnih 7:0 postavlja Čupo Moting u 79. minutu.

Mogao je Bajern i do 8:0, ali je u 88. minutu VAR poništio gol Tomasu Mileru.

Na preostalim mečevima je viđen još samo jedan gol i to u duelu Augzburga i Borusije Menhengladbah, gde je Augzburg slavio pogotkom Niderlehnera u 80. minutu.

Arminija i Hofenajm su odigrali 0:0 baš kao i Majnc i Frajburg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bajern postigao sedam golova protiv Bohuma

Izvor: RTS, 18.Sep.2021

Bajern iz Minhena pobedio je Bohum sa 7:0 u meču petog kola Bundeslige. . Sasvim je jasno da, shodno ovakvoj utakmici, odnosno ovakvom početku sezone Bajerna, mnogo je novih rekorda oboreno ili izjednačeno...Julijan Nagelsman je postao prvi trener nakon Adrisa Jonkera...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.