Na pomolu šokantan transfer: Nemački drugoligaš nudi 30.000.000 za napadača kojeg želi pola Evrope!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pomolu šokantan transfer: Nemački drugoligaš nudi 30.000.000 za napadača kojeg želi pola Evrope!

Totenhem, Volfzburg, Mančester Junajted i ostali koji su jurili supertalentovanog Švajcarca bi mogli da ostanu kratkih rukava

Čeka nas vrelo leto na fudbalskoj pijaci. Neki od najvećih klubova će menjati trenere što znači i pravi džumbus na fudbalskoj pijaci u potrazi za pojačanjima, a klub koji bi mogao da bude najveće iznenađenje prelaznog roka je aktuelni  nemački drugoligaš Lajpcig.

Na krilima Red Bula i bogatog vlasnika Ditera Matešica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , Lajpcig preskače rang po rang i ove sezone gazi ka plasmanu u Bundesligu. I ne želi da se zaustavi na pukom plasmanu u elitu već želi da odmah igra zapaženu ulogu u Bundesligi. Zato direktor Ralf Rangnik ima zeleno svetslo od gazde Matešica da ne žali pare za atraktivna pojačanja. I već je krenuo u lov na kapitalce.

Vest koja je jutros uzdrmala Nemačku, a brzo se raširila i po Evropi glasi da je Lajpcig spreman da izdvoji 30.000.000 evra za švajcarskog napadača Brila Emboloa! Prvotimac Bazela je jedan od najtraženijih mladih igrača u Evropi. Još prošle zime su ga jurili Totenhem, Mančester Junajted i Volfzburg čija ponuda od 27.000.000 evra je odbijena. Švajcarac kamerunskog porekla ima samo 19 godina i smatraju ga jednim od najperspektivnijih igrača u Evropi.

Bazel je zimus odolevao, ali narednog leta neće moći da se odbrani i prva ponuda na koju će morati da odgovori je ova iz Lajpciga. Nemački drugoligaš ima ozbiljna novčana sredstva za prelazni rok, ali strategija kluba glasi da se kupuju samo veoma talentovani fudbaleri koji imaju između 17 i 22 godine.

“Igrač sa 23 godine više nije talenat”, nedavno je rekao Ralf Rangnik.

Lajpcig već u sastavu jako perspektivne fudbalere poput Davija Zelkea, Jusufa Polusena, Masimo Bruna, Emila Forsberga… Naredne sezone bi mogao da im se priključi i Embolo.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.