Na konferenciju došla samo DVA NOVINARA: Pogledajte reakciju Lalatovića kad je to video! Odmah reagovao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 16:36

Na konferenciju došla samo DVA NOVINARA: Pogledajte reakciju Lalatovića kad je to video! Odmah reagovao (VIDEO)

Morao je da iskomentariše.

Trener Borca iz Banjaluke Nenad Lalatović ponovo je izazvao pažnju javnosti izjavom posle pobede nad Igmanom (1:0).

Njegov tim je uspeo da veže drugu pobedu u Premiejr ligi BiH, zbog čega nije skrivao zadovoljstvo tokom razgovora sa medijima.

Posle meča na konfereciji za medije pojavila su se samo dvojica novinara.

- Sve bih vas prvo pozdravio, koliko vas ima? Dvojica?! Nema veze, dva novinara, i to je nešto! Obično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad izgubimo utakmicu ili odigramo nerešeno, ima vas 15. Međutim, ovde su oni pravi, zato što su tu i kad se gubi i kad se pobeđuje. A ovi drugi, kad se pobedi – njih nema nigde, oni su sad pobegli, nisu želeli da dođu. Da sam danas odigrao nerešeno, došli bi da mi ‘skidaju glavu’ i pričaju svašta - rekao je Lalatović.

Njegov Borac trenutno zauzima treće mesto na tabeli Premijer ligi BiH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.