Na Transfermarktu vrede 6.3 miliona, hoće li Zvezda prihvatiti duplo manje novca?

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ''Transfermarktu'' vrede 6.3 miliona, hoće li Zvezda prihvatiti duplo manje novca?

Šta će odlučiti na 'Marakani''?

Još da se sutra odigra meč sa Čukaričkim na ''Marakani'', i u Zvezdi će moći potpuno da se okrenu novoj rekonstrukciji tima.

Uveliko se najavljuju i dolasci i odlasci, a ono što bi sigurno trebalo da se dogodi, to je odlazak nekog od aktuelnih napadača, o čemu je, između ostalog, juče i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela govorio.

Najbliži tome je, kako sada stoje stvari, Ričmond Boaći. Prema saznanjima ''Mozzartsporta'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za napadača iz Gane interesovanje je pokazao Kanzas siti iz američke MLS lige.

Navodno, Amerikanci su spremni da Zvezdi za Boaćija ponude 2.5 miliona, baš onu sumu koju je Zvezda platila kineskom Đangsuu pre godinu i po, kada je Boaći vraćen iz Kine gde je proveo samo šest meseci.

U ovom trenutku na ''Transfermarktu'' se Boaćijeva vrednost procenjuje na 3.8 miliona evra, ali s obzirom da je tokom sezone imao problema sa povredama i da više nije u nekadašnjoj golgeterskoj formi, možda za Zvezdu ponuda Kanzas sitija i bude prihvatljiva.

Boaći je od početka ove sezone na 20 mečeva u svim takmičenjima postigao šest golova, uz dve asistencije.

Isti izvor otkriva da interesovanja ima i za iskusnog defanzivnog vezistu Dušana Jovančića.

Njega bi u svoje redove doveo mađarski šampion Ferencvaroš, koji prema tim informacijama nudi 700.000 evra.

Jovančić je u Zvezdu stigao iz Vojvodine u leto 2018. kao slobodan igrač. Prošle sezone je nadmašio očekivanja, igrao odlično, pa mu je i danas cena na pomenutom ''Transfermarktu'' 2.5 miliona evra, iako ove jeseni i zbog problema sa povredama nije ponovio partije, kao na primer onu protiv Liverpula, ili Napolija u Beogradu...

Dakle, od transfera ove dvojice igrača, ako bi ove ponude bile prihvaćene, Zvezda bi mogla da zaradi 3.2 miliona evra, znatno manje od procene ''Transfermarkta''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.