Na Stamford Bridžu će se pričati nemački, šta će reći u Barseloni?!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 16:27

Na "Stamford Bridžu" će se pričati nemački, šta će reći u Barseloni?!

Još jedan nemački internacionalac našao se na radaru "Plavaca".

Stigao je Timo Verner, navodno je dogovoren i dolazak Kaija Haverca, a šuška se da bi u redove Čelsija mogao da stigne i nemački internacionalac iz redova Atalante, više OVDE.

Kako prenosi "Mundo Deportivo", još jedan Nemac se našao na radaru "Plavaca", u pitanju je golman Barselone Mark Andre ter Štegen.

Lampard je nezadovoljan Kepom, najskuplje plaćenim golmanom u istoriji, koji ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očajnu sezonu iza sebe, jedan je od najgorih golmana u Premijer ligi ove takmičarske godine.

Jasno je da će Čelsi angažovati novog golmana, mete su Henderson, Onana, Forster, pa i Nik Poup, a sada se pojavila priča o ponudi tima sa "Stamford Bridža" za prvog golmana Barse.

Ipak, jasno je da se Barsa neće lako odreći svog golmana, koji se savršeno uklopio na "Kamp Nou" i dokazao da je jedan od najboljih u svom poslu, ali to neće sprečiti tim iz Londona da pokuša da ga angažuje.

Naime, ideja Čelsija je da Barsi ponudi novac i Kepu Arizabalagu.

Ter Štegenu ističe ugovor sa klubom leta 2022. godine, želi da ostane u Kataloniji i Barsa radi na novom ugovoru za nemačkog golmana, čini se da će ovo biti jako teška misija za Čelsi, ali pokazali su ovog leta da su spremni da "razbiju kasicu", pa nijednu mogućnost ne treba otpisati.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.