Na Olimpiku se muče - da li je opet vreme za Klaudija?

Izvor: Mondo, 24.Sep.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Olimpiku se muče - da li je opet vreme za Klaudija?

Roma igra veoma loše na početku nove sezone, pa nije iznenađenje što mnogi "vraćaju kući" tvorca šampionskog Lestera.

Foto: Guliver/Getty images/Roberto Serra

Pet odigranih utakmica i isto toliko osvojenih bodova.

Tako "mršav" učinak upalio je alarme na Olimpiku, oko kojeg se sve češće spekuliše kada će treneru Euzebiju Di Frančesku biti uručen otkaz.

I minulog vikenda "vučica" je nastavila bledu seriju i u Bolonji doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << drugi uzastopni poraz, a četvrti u poslednjih šest utakmica (uz dva remija).

Džejms Palota, vlasnik Rome rekao je da je "bio zgrožen onim što je video" u poslednjem neuspehu, pa bi bilo iznenađenje ako sa prvim saradnikom, direktorom Monćijem, uskoro ne otpusti trenera i dovede nekoga ko bi ugasio požar.

Prema pisanju italijanskih medija, "vatrogasac" bi mogao da bude Klaudio Ranijeri (66), italijanski stručnjak, koji je sa Lesterom osvojio Premijer ligu 2016.

Osim činjenice da je rođen u Rimu, Ranijeri je u Romi 1973. godine počeo igračku karijeru, a na klupi "vučice" sedeo je od 2009. do 2011. godine. Njegov poslednji posao bio je vođenje Nanta, u sezoni 2017/18.

"Navijač sam i Roma mi je u srcu, ali se nadam da Di Frančesko može da nastavi dalje", rekao je Ranijeri italijanskim medijima u ponedeljak, u odgovoru na pitanje da se li se vraća kući.

Ranijeri je 2010. doveo Romu veoma blizu tituli, ali je ona u poslednjem kolu ipak otišla u ruke Žozea Murinja i njegovog Intera.

"Taj Skudeto koji smo izgubili u poslednjih pola sata završnog kola i dalje boli. Često razmišljam o tome, iako sam delimično to nadoknadio sa Lesterom", dodao je Italijan.

Utakmice Rome u Seriji A i Ligi šampiona možete da gledate četiri meseca besplatno na Areni sport na mts tv.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Da li je opet vreme za Klaudija?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2018

Roma igra veoma loše na početku nove sezone, pa nije iznenađenje što mnogi "vraćaju kući" tvorca šampionskog Lestera...Pet odigranih utakmica i isto toliko osvojenih bodova...Tako "mršav" učinak upalio je alarme na Olimpiku, oko kojeg se sve češće spekuliše kada će treneru Euzebiju Di Frančesku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.