Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2018, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Mundijalu u Rusiji oboren rekord iz 1954.

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, prvi put poslije daleke 1954. godine, od prvih 20 utakmica nijedna nije završena bez golova.

U srijedu je Španija pobijedila Iran sa 1:0, a Urugvaj je istim rezultatom savladao Saudijsku Arabiju i obezbijedio učešće u osmini finala, zajedno sa Rusijom. Ove dvije reprezentacije će u međusobnom meču u ponedjeljak odlučiti ko će biti prvak grupe A.

Reprezentacija Rusije otvorila je šampionat dvjema pobjedama - 3:1 protiv Egipta >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i 5:0 protiv Saudijske Arabije i obezbijedila plasman u nokaut fazu takmičenja, prvi put poslije raspada Sovjetskog Saveza.

Španija je pobjedom nad Iranom osvojila četvrti bod na prvenstvu, poslije remija sa Portugalijom od 3:3. Obje reprezentacije sa Iberijskog poluostrva imaju po četiri boda i dobre šanse da se plasiraju u nokaut fazu.

Jedna od najjačih ekipa na prvenstvu - Argentina, odigrala je neriješeno sa Islandom 1:1, a jedan od najboljih fudbalera današnjice Leo Mesi promašio je penal.

Najmanje po jedan gol postignut je na svim do sada odigranim utakmicama.

(Sputnjik)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SP 2018: Prvi put od 1954. godine od prvih 20 utakmica nijedna nije završena bez golova

Izvor: Vostok.rs, 22.Jun.2018, 11:00

Na Svetskom prvenstvu u Rusiji, prvi put posle daleke 1954. godine, od prvih 20 utakmica nijedna nije završena bez golova.. . U sredu je Španija pobedila Iran sa 1:0, a Urugvaj je istim rezultatom savladao Saudijsku Arabiju i obezbedio učešće u osmini finala, zajedno sa Rusijom. Ove dve reprezentacije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.