Na Mundijalu će sa Srbijom ukrstiti koplja, a nakon toga će zaigrati sa Tadićem?

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Mundijalu će sa Srbijom ukrstiti koplja, a nakon toga će zaigrati sa Tadićem?

Kako prenose engleski mediji, srpski reprezentativac mogao bi da dobije jaku konkurenciju.

Sautempton će se do kraja sezone boriti za opstanak, a ukoliko uspeju da opstanu u Premijer ligi, dobro će se istrošiti na transfer pijaci.

Pisali smo da su zainteresovani za igrača koji je na radaru Intera i Juventusa, više o tome OVDE, a sada su navodno pokazali interesovanje i za reprezentativca Švajcarske i fudbalera Stouk Sitija Džerdana Šaćirija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Bivši fudbaler Bazela, Bajerna i Intera je jedan od ključnih igrača "Grnčara", kojima takođe predstoji borba za opstanak, a na "Britaniji" je od 2015. godine, a ove sezone ima sasvim solidan učinak od sedam golova i šest asistencija u PL.

Četa Pola Lamberta je u još težoj situaciji od "Svetaca", pretposlednji su na tabeli, pa nema sumnje da bi u slučaju ispadanja u niži rang takmičenja, Šaćiri zatražio promenu sredine.

Ostanak u PL bi, čini se, bio prioritet reprezentativca Švajcarske, pa je na Sotonu da opstane u elitnom rangu, kako bi mogli da se nadaju da ga na leto presele u svoje redove.

Na "Sent Merisu" veruju da bi ponuda od 20 miliona funti ubedila "Grnčare" da prodaju jednog od svojih najboljih igrača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.