Na Karađorđu navijačka fešta, sutra doček za fudbalere (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2020, 23:44

Na "Karađorđu" navijačka fešta, sutra doček za fudbalere (VIDEO)

Pozitivne vibracije sa “Karađorđa” stigle su do “Čaira”. Navijači Vojvodine, njih oko 3.500-4.000 burno su proslavili pehar pobednika Kupa koji su njihovi miljenici osvojili u finalu s Partizanom.

Meč za trofej netremice su uz takođe neprestano navijanje i emisiju pozitivne energije ka Nišu, pratili na ogromnom led ekranu od 70 metara kvadratnih, smešteni na zapadnoj tribini najvećeg novosadskog stadiona.

Nisu odustajali od pevanja navijačkih himni ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada je Partizan najpre smanjio prednost Vojvodine ni kada je izjednačio. U produžecima je takođe bile horsko navijanje uz poznate pesme, od “Samo borbeno” pa do “Srpske Atine”, a kada je penal rulet doneo prevagu na preciznije novosadske fudbalere, krenulo je opšte slavlje uz veličanstven petominutni vatromet na “Karađorđu”.



Prenos dodele pehara takođe praćen pesmama i klicanju u čast izabranika Nenada Lalatovića i opšte veselje i uzajamne čestitke.



Slavlje sa stadiona prenelo se novosadskim ulicama, najpre oko stadiona i ”Spens-a” a zatim i u centru grada. Vijorile su se navijačke zastave iz automobila u koloni čiji su vozači u ritmu pritiskali sirene...

Sutra u 19 časova svečani doček na „Karađorđu“

Već u četvrtak, takođe od 19 časova, svi Novosađani i navijači „stare dame“ imaće novi razlog da dođu na „Karađorđe“, pošto će tada na stadionu biti organizovan svečani doček fudbalera Vojvodine kao novih osvajača Kupa Srbije.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače da u četvrtak od 19 časova dođu na „Karađorđe“ i pozdrave fudbalere posle veličanstvene pobede u finalu Kupa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.