Na Horgošu putnička vozila čekaju pet sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2019, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu putnička vozila čekaju pet sati

Putnička vozila na izlazu zemlje na Horgošu čekaju pet sati, a na graničnom prelazu Horgoš 2 oko sat i po, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na graničnom prelazu Preševo na izlazu i ulazu u zemlju čeka se oko pola sata, kao i na ulazu u zemlju na Gostunu.

Na Batrovcima se na izlazu iz zemlje čeka 20 minuta, a na Gradini oko 40 minuta.

AMS S navodi da poslednji vikend u avgustu donosi pojačan saobraćaj na najfrekventnijim graničnim prelazima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Veliki broj vozila sa stranim registarskim oznakama takođe doprinosi povećanoj gustini saobraćaja, a s obzirom i da su dnevne temperature visoke iz AMS S savetuju vozačima da budu strpljivi i obazrivi pred polazak na put.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS NA GRANICAMA Na Horgošu se čeka i po PET SATI

Izvor: Blic, 30.Avg.2019

U Srbiji će danas saobraćaj biti pojačanog intenziteta, a od jutros su duža i zadržavanja na granicama, pa tako putnička vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju oko pet sati.

Nastavak na Blic...

Poslednji avgustovski vikend: Gužve na PUTEVIMA i GRANIČNIM PRELAZIMA

Izvor: OkRadio.rs, 30.Avg.2019

U Srbiji će danas saobraćaj biti pojačanog intenziteta, a od jutros su duža i zadržavanja na granicama, saopštio je AMSS. Najveće gužve su na prelazu Horgoš gde putnička vozila na izlazu iz zemlje čekaju oko pet sati.   Na Gradini na ulazu u zemlju automobili čekaju oko 50 minuta, na...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.