Manje kolone kamiona na prelazima Horgoš i Kelebija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2022, 07:43

Manje kolone kamiona na prelazima Horgoš i Kelebija

Kolone kamiona na prelazima Horgoš i Kelebija danas su duge oko četiri kilometra što je upola manje nego juče, ali je vreme zadržavanja i dalje oko 10 sati, saopštila je Uprava carina.

Situacija u teretnom saobraćaju je nešto bolja nego dan ranije kada je zbog usporenog rada mađarskih pograničnih organa došlo do zastoja, navodi se u informaciji Carine.

Preko prelaza Horgoš za 24 sata nešto više od 500 kamiona napustilo je zemlju, a preko Kelebije 312. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Iako je ukupan broj kamiona koji su napustili zemlju i dalje manji od kapaciteta ova dva prelaza koji iznosi više od hiljadu kamiona dnevno, situacija je ipak bolja nego prethodnog dana kada je mađarska strana propustila svega oko 300 teretnih vozila", navodi carina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Horgošu i Kelebiji kolone teretnjaka 10 km, čekaju 15 sati

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Sep.2022

BEOGRAD – Zbog usporenog rada mađarskih pograničnih organa na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija noćas su formirane kolone teretnih vozila duge oko 10 kilometara, a zadržavanje traje i duže od 15 sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Kapacitet ovih prelaza je preko 1.000 kamiona dnevno,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.