NOVI TRENER STIGAO NA MARAKANU: Igrao je pet godina za Zvezdu, nosio DESETKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 13:45

NOVI TRENER STIGAO NA MARAKANU: Igrao je pet godina za Zvezdu, nosio DESETKU (FOTO)

Povratak.

Crvena zvezda objavila je da se nekadašnji igrač Radovan Krivokapić vratio u klub i da će raditi kao trener u omladinskoj školi.

 -Izuzetno smo zadovoljni, direktor Dragan Mladenović i ja, što je jedan sjajan igrač i talentovani trener sa seniorskim iskustvom prihvatio da bude deo višegodišnjeg plana Crvene zvezde - rekao je glavni trener Omladinske škole Crvene zvezde, Nikola Jelić, za sajt kluba.

Ujedno je poželeo i dobrodošlicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekadašnjem vezisti koji je svojevremeno nosio crveno-belu “desetku”.

- Verujem da ćemo dugo i uspešno sarađivati, a u razgovoru sa njim smo videli da je i više nego spreman za ozbiljan rad, a to je ono što se traži u našem klubu. Čvrsto verujemo da će se pokazati u pravom svetlu - dodao je Jelić.

Krivokapić će se, kako je saopšteno, za sada najviše baviti individualnim razvojem igrača, a od leta će preuzeti neku od mlađih selekcija.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

Radovan Krivokapić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio seniore TSC, Cementa iz Beočina i Vojvodine.

Kao igrač je nastupao za Crvenu zvezdu od 2002. do 2007. godine.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.