NOVI ŠOK NA KAMP NOU: Jedan od najboljih mora na operaciju, čeka ga duga pauza

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2020, 18:11

NOVI ŠOK NA KAMP NOU: Jedan od najboljih mora na operaciju, čeka ga duga pauza

Najgora moguća vest za Barselonu.

Jedan od najvećih svetskih specijalista, doktor Ramon Kugat, posetio je danas Ansua Fatija i potvrdio loše vesti.

Obrni-okreni, Mančester Siti i Liverpul su glavni kandidati za titulu Premijer lige, a upravo ova dva tima igraju danas (17.30) na Etihadu, s tim što je Sitiju, zbog nparavljenih kikseva, pobeda veliki imperativ. Kvota na keca je 2,15, na iks 3,45, na dvojku 3,35, a na GG3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Mančester Siti - Liverpul.

Naime, vonderkind Barselone moraće na operaciju meniskusa zbog povrede u meču sa Betisom što je iz više razloga loša vest. Prva je što bi "vađenjem" meniskusa, koleno moglo da bude u budućnosti u novom problemu, ali povreda je takva da mu spasa nema.

Druga loša vest je što operacija znači i pauzu od minimum tri i vrlo verovatnije i do pet meseci, što znači da bi Fati mogao da se vrati u pogon tek u aprili.

Pouzdani izvori danas prenose da je Ansu Fati teško prihvatio ovu povredu, da je tužan, ali istovremeno spreman da sluša sve savete doktora Ramoga Kugata, koji iza sebe ima na stotine sličnih povreda koje je sanirao na najbolji mogući način.

Za  trenera Katalonaca, Ronalda Kumana, ovo je žestok udarac, pošto su ionako van forme ove jeseni Antoan Grizman i Osman Dembele, a kako klub nije uspeo da dovede ni Memfisa Depaja, Barsa bi zaista mogla da bude u problemu u narednim mesecima.

Ansu Fati could miss up to five months of action according to leading doctor https://t.co/u5xj2ym8WS

— footballespana (@footballespana_) November 8, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.