NOVI ŠAMAR ZA JUVENTUS: Anjeli nacrtao metu na čelo Stare dame! Deonice Bjankonera strmoglavo padaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 15:52

NOVI ŠAMAR ZA JUVENTUS: Anjeli nacrtao metu na čelo Stare dame! Deonice Bjankonera strmoglavo padaju

Izgubili više nego što bi dobili.

Kad je pre dva dana objavljen plan "12 pohlepnih" da naprave svoju Superligu, finansijski svet je zakonima brojki reagovao onako kako je jedino mogao.

Murinjo je smenjen zbog loših rezultata, a Totenhem će do kraja Premijer ligi pokušati da dođe do mesta koje vodi u Ligu šampiona. Prva prepreka na tom putu je Sautempton večeras (19.00). Kvota na keca je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Sautempton.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tog dana su deonice Mančester junajteda na berzi skočile za 9,3 odsto, a Juventusove za 7,3 odsto. Delovalo je kao potpuna pobeda bogatih i velikih. Za njih je najvažniji bio rezultat sa berze i zadovoljno su trljali ruke.

Dva dana posle defintivnog sloma Superlige, brojke su se promenile i kaznile pohlepne i sebične.

Juventusove deonice su pale za čak 11 odsto, Junajtedove nešto manje. Ali trend pada će se nastaviti prema mnogim progonozama. Na kraju će Stara dama izgubiti više nego što je mogla dobiti.

Andrea Anjeli je stekao brojne neprijatelje u svetu fudbala i nacrtao metu svom klubu koji u proteklih nekoliko godina očajnički pokušava da se dokopa trofeja u Ligi šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.