NOVI POTPISI NA MARAKANI: Dva odjednom - Zvezda završila bitan posao za budućnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 13:33

NOVI POTPISI NA MARAKANI: Dva odjednom - Zvezda završila bitan posao za budućnost!

Nemaju razloga za brigu.

Beogradska Crvena zvezda vodi veoma bitne pregovore o dolasku fudbalskih zvezda na stadion u Ljutice Bogdana. Spekuliše se da bi crveno-beli dres mogli do leta da obuku tri Aleksandra, Kolarov, Dragović i Prijović. Dok se jedan od tih ugovora neozvaniči crveno-beli na drugoj strani prisvajaju mlade talente u srpskom fudbalu u svoje redove. Na Marakani su danas pala dva važna potpisa.

Naime, aktuelni srpski šampion je produžio ugovore sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << braćom Mituljikić, koji predstavljaju najveće talente srpskog fudbala u svom godištu.

Jovan i Nikola Mituljikić rođeni su 2003. godine i ove sezone su glavni igrači ekipe Marka Neđića, koji idu ka titulu u Omladinskoj ligi Srbije.

Braća Mituljikić su u društvu predsednika Svetozara Mijailovića, glavnog trenera u Omladinskoj školi, Nikole Jelića i Dragana Mladenovića, direktora omladinske škole, stavili paraf na ugovor do 2025. godine, što predstavlja zaista lepe vesti za crveno-bele.

Nikola Mituljikić je ove sezone postigao 11 golova u Omladinskoj ligi, dok je Jovan Mituljikić upisao šest postignutih pogodaka.

Mančester Junajted i Roma sastaju se večeras (21.00) u prvom meču polufinala Lige Evrope, a i jedni i drugi imaju ambiciju da se domognu evropskog trofeja. Kvota na keca je 1,62, na iks 3,80, a na dvojku 5,80, dok je kvota na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Roma.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Melodi Penjalver, manekenka koja se dopada Nejmaru

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.