NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Zvezda ostaje bez jednog od NAJBOLJIH igrača? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Zvezda ostaje bez jednog od NAJBOLJIH igrača? (FOTO)

Crveno-beli nastavljaju bez njega.

Došao je dan da se rastanu Crvena zvezda i Slavoljub Srnić! Krilo crveno-belih i strelac istorijskog gola protiv BATE Borisova, koji se ispostavio odlučujućim za prolaz grupne faze Lige Evrope, napustiće Marakanu!

Nekadašnji igrač Čukaričkog trebao bi da pojača novog člana španske elite Ueske, a srpskom šampionu da pripadne obeštećenje od 650.000 evra! U Zvezdi tvrde da transfer nije dogovoren, ponuda je na stolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali prvi koraci oko finalizacije pregovora su načinjeni.

BRUTALNO UBISTVO U RUSKOM KAMPU: Dok su se fudbaleri Rusije spremali za meč sa Urugvajem, desila se TRAGEDIJA

KAKVA GOLČINA KVAREŽME: Iran - Portugalija 1:0, Španija - Maroko 1:1 (POLUVREMENA)

‼ El Huesca, muy cerca de cerrar la llegada de Slavoljub Srnic https://t.co/gjYp3zSwKy pic.twitter.com/SkLbh6EZjl

— ElDesmarque (@eldesmarque) June 25, 2018

FIFA KAŽNJAVA REDOM: Novi udar na Srbiju

Srnić je bio u timu Crvene zvezde u prvoj proveri protiv Rida. Odigrao je drugo poluvreme protiv austrijskog drugoligaša, a lako se može desiti da bi naredna provera protiv APOEL-a iz Limasola mogla da mu bude poslednja utakmica u crveno-belom dresu.

Podsetimo, u Čukaričkom je postao jedan od najboljih igrača Superlige, trener Vladan Milojević ukazao mu je veliko poverenje i Zvezda je učinila sve da ga vrati u leto 2015. kada je imao i ponudu Selte. Crveno-beli su tada platili Brđanima 350.000 evra za obeštećenje, uz 40 procenata od sledeće prodaje, ali samo za iznos od preko 300.000 evra.

Zimus je imao ponude iz Turske, ali je na kraju ostao u Zvezdi i pristao da produži ugovor na još jednu sezonu kako bi klub ovog leta mogao da zaradi nešto od obeštećenja. Interesovali su turski Gectepe i Trabzon, ali Španija mu je bila suđena destinacija.

Slavoljub Srnić će u novom klubu imati priliku da ponovo sarađuje sa Rajkom Brežančićem, sa kojim je svojevremeno igrao u tandemu na Banovom brdu.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.