NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Za njega evropski klubovi dreše kesu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 10:43

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Za njega evropski klubovi dreše kesu!

Pred izlaznim vratima.

Krilni fudbaler Veljko Simić nije u prvom planu Dejana Stankovića, pa bi mogao da promeni sredinu. Zvezdino dete i povratnik u klub nakon nekoliko sezona lutanja više nije u planovima stručnog štaba. Pokazale su to pripreme, pokazala su to prva dva meča u novoj sezoni, mada je Simićeva minutaža bila manja i u prolećnom delu, kada se Dejan Stanković još upoznavao sa timom.

Sada je opcija još više, pa momak iz Lazarevca, koji je deo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedne od čuvenijih generacija Zvezdinih klinaca, mora da ode iz kluba kako bi našao minutažu. Kako prenosi ''Mozzartsport'', Veljko Simić je na izlaznim vratima, a ponuda ima iz Poljske i sa Kipra.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid.

Za sada su zainteresovani kiparski Apolon i dva poljska tima, a rešenje bi trebalo da bude jednogodišnja pozajmica, a zatim i isplata otkupne klauzule u visini od pola miliona evra!

Zvezda bi na taj način popunila klupsku kasu novcem od igrača na kog ne računa, a nije beznačajno ni to što bi novi klub nekadašnjeg fudbalera Zemuna preuzeo njegovu kompletnu platu za narednu sezonu.

Crveno-beli su imali priliku da prodaju Simića i u prethodnom prelaznom roku, ali tada nisu pristali na 500.000 evra koje je nudila Legija iz Varšave.

Simić je uspevao da ostavi dobar utisak na mečevima u domaćem prvenstvu, ali je na svim većim izazovima ostao nedorečen. Iako je Vladan Milojević verovao u njega, u Salcburgu je zamenjen pre poluvremena, a u Napulju promašio zicer za izjednačenje.

Nekadašnji fudbaler Bazela i Domžala je u crveno-belom dresu odigrao 59 mečeva, postigao 15 golova i asistirao 11 puta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Borges, devojka Ezekijela Lavecija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.