NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Posle Van La Pare, zvezda RASKINULA ugovor sa još jednim igračem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 11:55

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Posle Van La Pare, zvezda RASKINULA ugovor sa još jednim igračem!

Nije mu išlo.

Posle Radživa Van La Pare Crvena zvezda je raskinula ugovor sa još jednim fudbalerom. Holanđanin nije pokazao apsolutno ništa od onog zbog čega je doveden, a slična konstatacija može se izreći i u slučaju Brazilca Žandera, koji, kako je naveo Telegraf, od prvog dana aprila više nije fudbaler srpskog šampiona.

Brazilac je dobijao više šansi od Van La Pare, ali nije pokazao da ima kvalitet za Zvezdu, a uz to je penal koji je skrivio u Pireju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostavio crveno-bele bez evropskog proleća ove sezone.

Isti izvor saznaje da je u pitanju sporazumni raskid ugovora i da neće biti nikakvih penala, a obojica će dobiti sav novac koji im je sledovao po ugovoru do kraja marta.

Žander je u Crvenu zvezdu došao iz Pafosa nakon što je na Kipru proveo dve sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.