ISPLIVALO: Ove dve GREŠKE napadača na Kovačevića mogle bi u velikoj meri da POMOGNU policiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALO: Ove dve GREŠKE napadača na Kovačevića mogle bi u velikoj meri da POMOGNU policiji!

Steže se obruč.

Posle pokušaja ubistva Darka Kovačevića u Glifadi, u utorak uveče, dva dana kasnije otkrivena su možda i dva ključna detalja koji bi mogla da pomognu policiji oko rasvetljavanja slučaja napada na proslavljenog fudbalera.

Iako je nekoliko grčkih novina objavilo da je Kovačević izbegao metak kada je pucano na njega, kao i da je u bolnici zbog povrede kolena koju je zadobio prilikom pada (dok je "lefimerida" otišla korak dalje sa tvrdnjama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je na Darka pucano sa suvozačevog sedišta "Smarta", koje se zaustavilo ispred kuće bivšeg direktora FSS u Glifadi kada je on išao ka svojim kolima), "Fosonline" ima potpuno drugačiju verziju.

Prema pisanju ovog medija, nespretnost nesuđenog ubice je pomogla Darku Kovačeviću, obzirom da je atentatoru ispao pištolj pre nego što je pucao, ali tu se priča ne završava.

Informacije grčkog "Njuzbista" donose objavu da je policija u zapaljenim kolima koje je koristio napadač pronašla delove oružja, a pritom se otkrilo i da registarske tablice nisu prijavljene kao ukradene, pa je možda potencijalni ubica bio u svom vozilu, kada je probao da ubije Kovačevića.

Iako su plastični delovi pištolja izgoreli, oni metalni poslati su u forenzičku laboratoriju, kako bi stručnjaci na analizama pokušali da otkriju što više detalja koje bi koristile istrazi. U policijsku laboratoriju "Elasa", iz tog razloga, prenet je i spaljeni "Smart".

Motiv za pokušaj ubistva Kovačevića još uvek nije rasvetljen, ali bi registracija i delovi pištolja "glok" (pronađeni u spaljenom automobilu blizu starog aerodroma u Glifadi), mogli da pomognu grčkoj policiji da brzo rasvetli ovaj slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.