NOVI DERBI U ENGLESKOJ: Totenhem bez Sona čeka Čelsi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 06:58

NOVI DERBI U ENGLESKOJ: Totenhem bez Sona čeka Čelsi

Meč petog kola Premijer lige.

U nedelju će fudbaleri Totenhema i Čelsija odigrati meč petog kola Premijer lige. Utakmica je zakazana za 17:30.

Čelsi je u dosadašnjem delu šampionata ostvario 3 pobede i jedan remi. Dok je Totenhem pobedio tri puta, a doživeo je poraz u prošlom kolu na gostovanju Kristal Palasu 3:0. U prethodnom njihovom meču na "Vajt Hart Lejnu" slavio je Čelsi 0:1, golom Žoržinja sa penala.

Šampion Evrope Čelsi deluje dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro na početku sezone i pun samopouzdanja ulazi danas (17.30) u gradski derbi s Totenhemom koji je posle tri pobede u prošlom kolu izgubio od Kristal Palasa. Plavci su favoriti - kvota na dvojku je 1,88, na iks 3,50, a na keca čak 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

Čelsi je nakon osvajanja Lige šampiona nastavio sa sjajnim partijama i u ovoj sezoni i sigurno je da će na ovom meču ići na pobedu. Totenhem će u nedelju biti bez pomoći Sona, dok Čelsi neće moći da računa na Pulišića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.