NOVAK OTKRIO: Igraće dubl i u Indijna Velsu, a evo ko će mu tamo biti partner (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK OTKRIO: Igraće dubl i u Indijna Velsu, a evo ko će mu tamo biti partner (FOTO)

Prve Masters sezone na programu od 12. do 22. marta.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković na turniru u Dubaiju igra u singlu, ali i u dubl konkurenciji u kojoj mu je partner Hrvat Marin Čilić.

Ipak, ova kombinacija potrajaće samo na turniru u Dubaiju. Đoković je odlčuio da dubl igra i na Mastersu u Indijan Velsu koji će se održati od 12. do 22. marta, a tamo će Hrvata zameniti saigračem iz reprezentacije Srbije Viktorom Troickim. Njih dvojica su nedavno na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << premijernom ATP kupu kada je Srbija osvojila trofej igrali odlično u dublu.

 - Srećan sam što igram sa Marinom. Nikada nismo igrali zajedno i razgovarali smo o tome nekoliko godina. Imam ozbiljne ambicije u dublu, ne igram ga često, ali kad to učinim, želim da to uradim najbolje što mogu. U karijeri nisam imao mnogo partnera. Sa Viktorom Troicki sam igrao najviše, igraću sa njim u Indijan Velsu - potvrdio je Novak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.