NOVAK ODBRUSIO VODITELJU: Kako vi znate da ja nemam?! Potpuni muk, zbunio ga, a onda počeo da SE SMEJE! Car

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 22:29

NOVAK ODBRUSIO VODITELJU: "Kako vi znate da ja nemam?!" Potpuni muk, zbunio ga, a onda počeo da SE SMEJE! Car

Simpatično.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je u emisiji "Oko" na RTS-u pričao o dešavanjima iz poslednjih dva meseca i kako bi to moglo da utiče dalje na njegov teniski put.

Jedna vrlo simpatična situacija se desila pred kraj intervjua.

Voditelj programa ga je u jednom trenutku upitao šta može da se desi ukoliko pet godina bude zabrana za nevakcinisane. Formulisao je pitanje uz izraz kako Novak "nema pet godina karijere" pred sobom, mada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zapravo prava namera bila da kaže kako bi mu tih pet godina "propalo" iako se očekuje da igra i duže od toga.

- Kako vi znate da nemam pet godina? - u šali je odbrusio Novak i dodatno zbunio voditelja.

On je pokušao da se opravda i da pojasni šta je mislio, ali Đoković je ubrzo rekao kroz smeh kako je shvatio pitanje i kako se svakako nada da neće biti potrebe da izgubi toliko vreme, to jest da mu naredne godine prođu u "praznom hodu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.