NOVAK JE MORAO DA KAŽE “DA”: Pike otkrio kako je ubedio Đokovića da donese važnu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK JE MORAO DA KAŽE “DA”: Pike otkrio kako je ubedio Đokovića da donese važnu odluku

Fudbaler sve objasnio.

Novak Đoković će igrati za Srbiju na finalnom tunriru Dejvis kupa koji je na programu u novembru u Madridu. Fudbaler Barselone Đerar Pike, jedan od vlasnika "Kosmos grupe" koja je sponzor Dejvis kupa, otkrio je kako je ubedio Novaka Đokovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da igra na ovom takmičenju.

Najbolji teniser sveta je razmišljao da li će se takmičiti na finalnom turniru po novom formatu, koji će se održati od 18. do 24. novembra. Pike je izneo važan argument, a Đoković nije mogao da ga odbije.

- Često sam razgovarao sa Novakom. Rekao sam mu da je on profesionalac, prvi na ATP listi, ali da istovremeno predstavlja i srpsku tenisku federaciju, koja je deo ITF. Poznato je da ITF ulaže u talente i u budućnost sporta. Rekao sam mu da ima smisla da se takmiči i u Dejvis kupu i na ATP kupu i da bi to bila lepa poruka koja pokazuje da ATP i ITF sarađuju - istakao je Pike.

Španski fudbaler kaže da je Novak sve odlično razumeo.

- Mislim da je dobro razumeo moju poruku. Rekao mi je da želi da učestvuje u Dejvis kupu, što je svakako sjajna vest za sve nas - konstatovao je Pike.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleksandra Matić, supruga srpskog reprezentativca Nemanje Matića.

Hi🙋‍♀️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Oct 3, 2018 at 1:17pm PDT

#united4unicef #withmylove ❤️

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 16, 2017 at 10:11am PST

🙋😻🌸😊👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Nov 25, 2015 at 8:26am PST

🍀

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on May 19, 2019 at 7:36am PDT

✌🏼️👄

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra) on Aug 15, 2016 at 3:07pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.