NOVAK IMA JASAN CILJ: Želim da budem GOAT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 16:49

NOVAK IMA JASAN CILJ: Želim da budem GOAT!

Znam kako da pronađem balans. Ponekad se umorim psihički i fizički, ali to je zivot.

Novak Đoković, prvi reket sveta, jasno je stavio do znanja da do okončanja karijere želi da postane najbolji teniser u istoriji. Srbin je svoje planove izneo na konferenciji za mediji koju je priredio u Teniskom centru Novak na Dorćolu.

U drugom meču u grupi Lige Evrope u kojoj se nalazi Zvezda sastaće se Liberec i Gent (21.00). Belgijanci su veoma loše otvorili novu sezonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i pored toga su blagi favoriti - kvota na dvojku je 2,55, na keca 2,80, dok je kvota na iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liberec - Gent.

- Pre svega, da, ustručavam se da poredim ovu sezonu sa 2011 i 2015. po kvalitetu sam jako blizu tih sezona. Pritisak je sastavni deo mog života. Moram da prihvatim to. E sad, u glavi je da li će taj pritisak iskoristiti kao neko gorivo. Možda nekome smeta što imam najviše ambicije, sto verbalizujem. Ali tako sam vaspitan - rekao je Đoković i dodao:

- Moj cilj jeste da budem broj jedan istorijski. Ne mislim da sam u teškoj situaciji. Niko nije savršen. Asocijacija igrača je nešto što osećam duboko u sebi i da pomognem igračima koji nemaju taj glas - istakao je Novak.

Srpski teniser istakao je da "sutra može da završi sa tenisom", ali da to neće biti slučaj sve dok uživa na terenu.

- Nemam nikakvu obavezu da se bavim tenisom, mogu sutra da završim. Ali mene čin tenisa, držanje reketa u ruci me čini srećnim. Dok god je to tako, nastaviću da igram - zaključio je Novak Đoković.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.