NOVAČE DOĐI, KOD NAS MOŽEŠ DA IGRAŠ! Đokoviću stigao poziv direktora turnira, u igri je prvo mesto na ATP listi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 20:35

NOVAČE DOĐI, KOD NAS MOŽEŠ DA IGRAŠ! Đokoviću stigao poziv direktora turnira, u igri je prvo mesto na ATP listi

Sada je sve na Srbinu.

S obzirom na to da nije vakcinisan, postavlja se pitanje gde bi Novak Đoković mogao da zaigra ove sezone jer sve veći broj turnira traži obaveznu vakcinaciju, međutim postoje i oni koji to ne zahtevaju, poput onog u Roterdamu.

Direktor takmičenja Ričard Krajiček je imao jasnu poruku za srpskog asa - da prekine odmor i da se uputi u Holandiju.

- Novak voli skijanje i obično u februaru posle Australijan opena ide na planinu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se oporavi. Mi u Holandiji pratimo pravila, ali Đoković nije prekršio nijedno pravilo i dobrodošao je kod nas. Što se njegove odluke tiče, ne bih to da komentaršiem, svako je slobodan da donosi odluku o sebi i svom telu - poručio je Krajiček.

Sada je sve na Novaku Đokoviću da odluči hoće li igrati, a turnir u Roterdamu donosi 500 poena, koji mogu biti i te kako važni u borbi za prvo mesto na ATP listi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.