NOVA SMENA U SUPERLIGI: Krstajić nije više trener TSC-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 13:37

NOVA SMENA U SUPERLIGI: Krstajić nije više trener TSC-a

Presudila su tri poraza u poslednja četiri kola.

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole prema saznanjima ''MaxBet sporta'' moraće da potraži novog trenera pošto Mladen Krstajić nije više na klupi superligaša.

Do prekida saradnje je došlo zbog loših rezultata pošto je TSC u poslednja četiri kola čak tri puta poražen i trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji u šampionatu sa dva boda manje od Čukaričkog.

Osim Krstajića klub je napustio i njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoćnik Stefan Janković, a do izbora novog trenera na klupi TSC će biti Mirko Jovanović.

Uživaćemo večeras (21.00) u vrhunskom fudbalu - u Ligi šampiona se sastaju Ajaks i Dortmund, dve potentne ekipe prepune talenata. Kvota na GG3+ je 1,67, kec je 2,35, iks 3,60, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Dortmund.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.