NOVA NEVOLJA ZA JOVIĆA: Najbolji strelac Premijer lige se nudi Realu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 11:25

NOVA NEVOLJA ZA JOVIĆA: Najbolji strelac Premijer lige se nudi Realu!

Iskusni napadač.

Fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Artem Dzjuba izjavio je da mu je dugogodišnji san dres Real Madrida. Ruski reprezentativac je godinama jedan od najboljih strelaca tamošnje Premijer lige, a kako kaže godinama su mu bili uzori igrači "Los Blankosa".

- I kad sam bio mlađi bio sam veliki navijač Real Madrida. Raul, Roberto Karlos, Redondo i Ronaldo su tada igrali tamo. Ako me puste da biram, igrao bih u Madridu - izjavo je Artem Dzjuba na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram nalogu.

Artem Dzyuba: My dream is to play for Real Madrid https://t.co/9oSuOx1zyv pic.twitter.com/Q6xdHcA5Za

— INSIDERBROADCAST (@insiderbroadcst) April 3, 2020

31. godišnji stameni Rus je ove sezone odličan, postigao je 15 golova uz 12 asistencija u 28 utakmica. Junak Rusije sa prethodnog Svetskog prvenstva bi dao novu dimenziju napada ukoliko bi stigao kod Madriđana zbog svoje građe, ali i veliki broj novih navijača. Jedini koji bi u ovoj situaciji ispaštao je, nažalost, naš Luka Jović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.