NOLETOV SKOK KA TREĆEM KOLU: Vajdin učenik bez šansi protiv Đokovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 18:59

NOLETOV SKOK KA TREĆEM KOLU: Vajdin učenik bez šansi protiv Đokovića (VIDEO)

Neka se spremi Bedene.

Srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u treće kolo Rolan Garosa posle pobede nad Slovakom Aleksom Molčanom 6:2, 6:3, 7:6 (4) za dva sata i 16 minuta igre.

Neprikosnoven je bio prvi reket sveta, a ovaj duel je bio poseban zbog toga što je trener Slovaka, Marijan Vajda, doskorašnji Novakov saradnik.

U prvom setu je Nole uspeo u dva navrata da oduzme servis protivniku i nije imao većih problema da dođe do prednosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
That @DjokerNole hustle 💨#RolandGarros pic.twitter.com/miQgusWks8

— Roland-Garros (@rolandgarros) May 25, 2022

U drugom delu igre Novak je nastavio sa dominantnom igrom, brejknuo je protivnika u šestom gemu i to mu je bilo dovoljno da reši set u svoju korist.

Nastavak meča doneo je veći otpor Molčana, posle startnog brejka Đokovića Slovak je uzvratio i uneo neizvesnost u treći set. Novak nije uspeo da oduzme servis protivniku do kraja seta, pa se taj brejk presudio.

Kao i mnogo puta do sada, dokazalo se da je jako teško savladati top 5 igrača u odlučujućem trinaestom gemu seta, tako je bilo i ovaj put.

Novak je dokazao kvalitet i slavio je 7:4.

Sledeći protivnik srpskog asa biće Slovenac Aljaž Bedene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.