NOLE, PAZI SE: Đoković igra sa šampionom Vimbldona! Favorita se uopšte ne plaši!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 08:41

NOLE, PAZI SE: Đoković igra sa šampionom Vimbldona! Favorita se uopšte ne plaši!

Osmina finala mastersa u Rimu.

Prvi reket sveta Novak Đoković n danas nastavlja svoju put odbrane trofeja na mastersu u Rimu. On će se danas oko 10 časova izjutra sastati sa mladim 21-godišnjim Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom, jednim od igrača koji su u naletu i koji bi mogao uskoro da se probije u sam vrh.

Fokina je trenutno je 48. na svetu, a od ponedeljka će još napredovati, dok je krenuo je godinu kao 131. na ATP listi.

Ovaj mladi teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se već dokazao kao sjajan igrač, još 2019, godine je šokirao Gaela Monfisa u Estorilu, a 2017. godine je bio juniorski šampion Vimbldona.

Ove godine je drastično popravio igru na šljaci pa tako pre mastersa u Monte Karlu nije imao nijednu pobedu na ovoj podlozi.

Međutim, od tada pa na ovamo, ima 10 pobeda i dva poraza, a osim Dimitrova uspeo je da pobedi i Kamerona Norija u Rimu, dok je u Monte Karlu bio bolji od Beretinija.

Takođe treba napomenuti da već sada mnogi smatraju da mladi Španac ruskog porekla ima najbolji drop šot na ATP turu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.