NOLE NE BRANI TITULU U MELBURNU? Australijski ministar poručio: Novaka nećemo pustiti da uđe u zemlju ako se ne vakciniše

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 09:23

NOLE NE BRANI TITULU U MELBURNU? Australijski ministar poručio: Novaka nećemo pustiti da uđe u zemlju ako se ne vakciniše

Sve manje šansi da Đoković zaigra

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće braniti titulu na Australijan openu ako se ne vakciniše protiv korona virusa, poručio je australijski ministar za imigraciju Aleks Hok.

On je potvrdio da Novak i ostali teniseri koji su nevakcinisani neće moći da uđu u Australiju.

- Dobili smo savet od naših zdravstvenih radnika i naših zdravstvenih savetnika da u Australiju nećemo puštati ljude koji se nisu vakcinisali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa dve doze - rekao je Hok.

On je prokomentarisao status devetostrukog šampiona Australijan opena.

- Nemam poruku za Novaka Đokovića. Imam poruku za sve koji žele da dođu u Australiju, pa i za njega – moraće da se vakciniše sa dve doze - jasan je bio Hok.

U toj situaciji, srpski teniser ne bi mogao da doputuje u Australiju i pokuša da osvoji jubilarnu desetu titulu u Melburnu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.