NJIMA JE OKRENUO LEĐA: Zvezda ovo MORA da iskoristi, napadač na korak od Marakane

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 17:51

NJIMA JE OKRENUO LEĐA: Zvezda ovo MORA da iskoristi, napadač na korak od Marakane

Na njega više ne računaju.

Pogon do kraja sezone neće da računa na Srđana Spiridonovića, koji je još ranije od strane predsednika kluba Jaroslava Mročeka indirektno optužen da je namerno iscenirao povredu kako bi izbegao neku drugu koja bi mogla da mu pokvari već viđen transfer u Crvenu zvezdu.

Inter je, pre pauze zbog korone, praktično izgubio šampionsku trku, i zato mu je Kup veoma važan. Ali nije u dobroj situaciji - u prvom meču polufinala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kod kuće izgubio od Napolija (0:1) i večeras (21.00) će probati da to nadoknadi. Dvojka u Napulju je 2,60, kec 2,70, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

Predsednikovo mišljenje očigledno deli i trener Kosta Runjaić, ali i kompletna svlačionica, pa je ofanzivni vezista definitivno odstranjen iz tima u narednom periodu. Runjaića najviše boli to što je Pogon, kao i on lično, pomogao Spiridonoviću da prevaziđe prilično teške trenutke u karijeri.

Krilni fudbaler je stigao iz Panioniosa prošlog leta za obeštećenje od 150.000 evra, a u Poljskoj ima izlaznu klauzulu od 300.000 evra, koju Crvena zvezda očigledno neće propustiti da aktivira ovog leta.

- Nismo morali mnogo da platimo za njego transfer, imajući u vidu njegov kvalitet. Znali smo šta dovodimo. Angažovali smo dobrog fudbalera, ali u teškim trenucima u karijeri i sa oscilacijama forme. Došao je kod nas u lošoj formi nakon perioda neadekvatnih treninga i bez redovnih mečevapriseća se Runjaić.

Nakon što se vratio u formu Spiridonović je vrlo brzo počeo da se ističe kao lider. Šest golova i tri asistencije.

Things just got a little harder for #Panionios next season. Not only will they start season 2019/20 on -6 points, but they are set to lose vital player Srdjan Spiridonovic to a Polish club, after he announced that he would be leaving Nea Smyrni. #SLGR. pic.twitter.com/gF3Wcx0rl7

— Hellas Football (@HellasFooty) July 9, 2019

- Njegovi golovi su bili izuzetno važni. Potvrdio je svoj kvalitet i imao mnogo dobrih trenutaka. Zanimalo me je kako će izgledati u bliskoj budućnosti i nadao se da će nastaviti da napreduje. Međutim, došlo je do prekida prozrokovanog virusom korona i ne znam šta se tada dogodilo sa Srđanom.

Poljaci takođe veruju da je sve ovo prouzrokovala Crvena zvezda, koja se ozbiljno zainteresovala za igrača, što bi za Spiridonovića bio značajan uspon u karijeri. Ipak, pijaca je još uvek zatvorena, a igrač pod ugovorom sa Pogonom do leta 2022. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.