NJIHOV IDOL: Bivši kapiten, ljubimac Delija, otišao među navijače da gleda derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 21:01

NJIHOV IDOL: Bivši kapiten, ljubimac Delija, otišao među navijače da gleda derbi

Navija.

Jubilarni 200. večiti derbi i to u polufinalu Kupa Srbije. Fudbaleri Partizana na svom stadionu dočekuju Crvenu zvezdu.

Večeras (20.00) je večiti derbi - Partizan želi Kup kao utehu, Zvezda duplu krunu posle 12 godina. Kec je 2,70, dvojka 2,75, a iks 3,10! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Među crveno-belim navijačima u Humskoj zateklo se i jedno dobro poznato lice - Vujadina Savića.

Bivši kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne propušta mečeve voljenog kluba od kada se nastavila sezona, bio je u Inđiji sa "ekipom" takođe među najvatrenijim pristalicama, a nije odoleo ni zovu derbija koji odlučuje o finalisti Kupa Srbije.

Mnogi navijači bi voleli da ga vide na terenu protiv "večitog rivala", umeo je Savić da odigra uvek vrlo motivisano i borbeno sa crno-belima, a dok se opet ne ukaže prilika da možda ponovo obuče dres Zvezde, biće jedan do redovnijih "u kopu" dok se ne vrati profesionalnim obavezama u svom klubu, prenosi "Telegraf.rs".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.