NJEGOVE REČI SE POŠTUJU: Svaka čast na poslednjim USPESIMA, ali Bari se NE ZABORAVLJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 13:07

NJEGOVE REČI SE POŠTUJU: Svaka čast na poslednjim USPESIMA, ali Bari se NE ZABORAVLJA!

Zauvek zapisano.

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić prisetio se finala Kupa evropskih šampiona u Bariju, kada su crveno-beli 29. maja 1991. godine savladali Olimpik iz Marselja na penale (5:3) i osvojili titulu prvaka Evrope. Legenda srpskog fudbala je tada bila tehnički direktor kluba iz Ljutice Bogdana, a za zvaničan sajt kluba je još jednom ponovio tu ideju petogodišnjeg plana.

- Negde u trećoj godini plana smo ostvarili uspeh u Bariju, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvrtoj smo bili nadomak da to ponovimo. Međutim i to je veliki uspeh. To je nešto što ne sme da se zaboravlja. Nikad se neće zaboraviti, a navijač Zvezde, koji je počeo da navija od rođenja, on mora uvek biti zadovoljan - rekao je Džajić.

- Da je zadovoljan tom činjenicom da je klub evropski prvak, s tim što će svaki navijač uvek tražiti nove generacije. Postavljaju se novi standardi, a to će raditi oni ljudi koji budu učestovali u rukovođenju kluba. Kapa dole današnjem rukovodstvu na poslednjim uspesima, ali vremena su drugačija - dodao je Dragan Džajić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.