NIŠTA OD MVP TITILE: Stef Kari ostao bez plej-ofa, Dža Morant UNIŠTIO Voriorse (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 08:18

NIŠTA OD MVP TITILE: Stef Kari ostao bez plej-ofa, Dža Morant UNIŠTIO Voriorse (VIDEO)

Drama u Ouklendu.

Memfis Grizlisi pobedom posle produžetka nad Golden Stejt Voriorsima 117:112 izborili su mesto u plej-ofu NBA lige.

Velika drama viđena je u Ouklendu, gde su Voriorsi u poslednja dva minuta regularnog dela stigli -7, da bi Drejmond Grin promašio šut za pobedu uz zvuk sirene.

U dodatnom vremenu su Voriorsi prekrenuli, ali nisu mogli da zaustave Dža Moranta u trenucima odluke sa dva koša 48 sekundi do kraja, kojima je zakazao susret Memfisa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Jutom Džez u plej-ofu.

Zanimljivo je da su Voriorsi imali bolji skor od Memfisa 39-33, ali novo pravilo NBA bacilo ih je u plej in doigravanje gde su poraženi od Lejkersa pa onda i od Grizlija i izgubili su u mesto u plej ofu. Da je bilo kao ranijih godina, oni bi igrali sa Jutom.

Respect, @memgrizz pic.twitter.com/AVySnzZt6e

— Golden State Warriors (@warriors) May 22, 2021

Grizlije je predvodio Dža Morant sa 35 poena 6 skokova i 6 dodavanja, a na drugoj strani Stef Kari je ubacio 39 koševa uz 4 skoka i 5 dodavanja. Ovim porazom najveća zvezda Ratnika gotovo izvesno ispada iz MVP trke u kojoj ostaju samo Nikola Jokić i Džoel Embid.

Memfis je imao čak 17 poena viška tokom prvog dela igre a na poluvreme su otišli sa 62:49.  Ipak, Voriorsi su se vratili i uspeli da malo učine meč neizvesnijim, ali na kraju nisu imali snage za preokret.

PLEJ-OF

ZAPAD

Juta - Memfis

La Klipers - Dalas

Denver - Portland

Finiks - LA Lejkers

ISTOK

Filadelfija - Vašington

Njujork - Atlanta

Milvoki - Majami

Bruklin - Boston

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.