NIŠTA OD FRANCUSKE: Mbođ promenio smer, oblači crno-beli dres (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD FRANCUSKE: Mbođ promenio smer, oblači crno-beli dres (FOTO)

Preokret.

Nekada je nosio crveno-beli dres Zvezde, a od ove zime nosiće i crno-beli. Mamadu Mbođ je posle dve godine i 115 odigranih mečeva uz devet golova za litvanski Žalgiris odlučio da napusti Litvaniju pošto mu je istekao ugovor, a već je otkrio i gde će nastaviti karijeru.

ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE: Crveno-beli uputili APEL navijačima pred PSŽ (FOTO)

ODREĐEN SUDIJA ZA DUEL ZVEZDE I PSŽ-A: Na Marakanu dolazi arbitar koji deli CRVENE kartone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao konfete (FOTO)

Mbođ će karijeru nastaviti u Azerbejdžanu, tačnije u Nefčiju iz Bakua koji se nalazi na prvom mestu tamošnjeg prvenstva posle 13. odigranih kola.

#Alhamdoulilah #inshaallah #machallah #MM3 @PFC_Neftchi ⚫️⚪️🙏🏾 pic.twitter.com/yqJorGJ39C

— mamadou_mbodj 🇸🇳 (@HoMbodj) December 9, 2018

Senegalac je sa Crvenom zvezdom osvojio titulu šampiona Srbije, a sa Žalgirisom je osvojio titulu u LItvaniji, tri Kupa i dva Superkupa Litvanije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.