NIŠTA OD EDERE: Zvezda odustala od Italijana, traži se neko kao Katai - jedno ime je izbilo u prvi plan

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 18:26

NIŠTA OD EDERE: Zvezda odustala od Italijana, traži se neko kao Katai - jedno ime je izbilo u prvi plan

Crveno-belima je potreban igrač koji će odmah predstavljati kapitalno pojačanje, neko ko ima magiju u nogama nalik popularnom Magiku.

Prema saznanjima "Mozzart sporta" dolazak Simonea Edere u redove Crvene zvezde više nije tako izvestan. Čak se može reći da je srpski šampion odustao od dovođenja nekadašnjeg mladog reprezentativca Italije. I to iz dva razloga.

Važniji glasi: ostanak El Fardu Bena i potencijalni dolazak Simone Edere proširio bi i onako prisutnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gužvu na krilnim pozicijama, kao i društvo inostranih fudbalera sa spiska Dejana Stankovića. Takođe, na Marakani uopšte nisu sigurni da bi im Edera doneo preko potreban kvalitet, i bio spreman da pravi razliku na međunarodnoj i inostranoj sceni.

Večeras u 21.00 igra se meč za prvi trofej u sezoni u Italiji - u Superkupu se sastaju Juventus i Napoli. Kvota na keca je 2,60, iks je 3,30, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Napoli

Crvenoj zvezdi je potreban igrač koji će odmah predstavljati kapitalno pojačanje, neko ko ima magiju u nogama nalik Aleksandru Kataiju. Posebno, što će kreativac iz Srbobrana biti odsutan tokom uvodnog dela prolećne polusezone.

Crveno-beli će reagovati na tržištu samo ako pronađe ofanzivnog igrača sa jačom statistikom i boljom bližom prošlošću od Edere. Takav je Felipo Falko, najbolji fudbaler drugoligaša Lećea, ali za mađioničara sa Via del Marea zainteresovani su Sasuolo i Parma.

Na prvi pogled deluje i da je Falko nedostupan, ali na Marakani znaju da nemaju pravo na grešku kada su u pitanju stranci. I zato su spremni da sačekaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.