NIKAD KRAĆI RADONJIĆ: Crnogorski stručnjak vidno razočaran nakon debakla od Valensije

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 00:42

NIKAD KRAĆI RADONJIĆ: Crnogorski stručnjak vidno razočaran nakon debakla od Valensije

Miljenik Zvezdine publike moraće da "zasuče rukave", klub sa Malog Kalemegdana igra očajno.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Valensije u 20. kolu Evrolige rezultatom 91:71 (27:15, 22:27, 19:15, 23:14) i tako zabeležili 13. poraz u prestižnom takmičenju. Svoje utiske nakon utakmice u La Fonteti izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

- Čestitam Valensiji na pobedi. Bili smo "meki" u odbrani od početka meča. Probudili smo se u drugoj i donekle u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trećoj cetvrtini, ali to nije bilo dovolljno za uspeh - kratko je rekao Dejan Radonjić.

Crvene zvezde sledeću utakmicu u Evroligi igra u ponedeljak kada gostuje Realu u zaostaloj utakmici 19. kolo. Podsetimo, meč u Madridu koji je trebao da se odigra u sredu otkazan je zbog loših vremenskih uslova u španskoj prestonici zbog kojih avion sa košarkašima crveno-belih nije mogao da sleti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.