NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Maša Terzić okačila fotku na Instagram! Pratioci su ODUŠEVLJENI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 16:24

NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Maša Terzić okačila fotku na Instagram! Pratioci su ODUŠEVLJENI (FOTO)

Uživa.

Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, vratila se na Instagram u punom sjaju. Naslednica generalnog direktora Crvene zvezde objavila je fotografije, na kojima se vidi kako uživa u sunčanim danima.

Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kopenhagen.

Zanosnu figuru pokazala je na svakoj drugoj slici, što je izazvalo oduševljenje kod njenih pratilaca.

Nema sumnje da je Maša prebolela raskid sa Veljkom Ražnatovićem, koji je nedavno sa suprugom Bogdanom Rodić proslavio rođenje sina Željka.

To svedoče i fotografije, na kojima je naslednica Zvezdana Terzića nasmejana i puna elana.

🍧

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic) on Aug 10, 2020 at 1:58am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.