NIJE VIŠE U NIŠU, ALI NI U BEOGRADU: Određeno gde će se održati završnica Kupa Radivoja Koraća

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

NIJE VIŠE U NIŠU, ALI NI U BEOGRADU: Određeno gde će se održati završnica Kupa Radivoja Koraća

Poznati svi učesnici.

Posle šest godina tokom kojih je Niš bio domaćin, završni turnir košarkaškog Kupa Radivoja Koraća ove godine održaće će se u Novom Sadu. Bilo je nagađanaj da će se premestiti u Beograd, ali konačna odliuka je pala na "Srpsku Atinu".

I Everton i Lester su u vrhu tabele, u dobroj su formi, pa nas večeras od 21.15 očekuje odličan meč na Gudisonu. Favorita nema, pošto je kvota na keca i dvojku identična – 2,75, iks je 3,05, a kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na 3+ je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton – Lester

Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije odlučio je da se u "srpskoj Atini" ovo nadmetanje održi od 11. do 14. februara 2021.

Utakmice će se igrati u velikoj i maloj dvorani SPENS. Četvrtfinala će biti na programu u četvrtak 11. februara, petak 12. februar je slobodan dan, polufinala su u subotu 13. februara, a finale u nedelju 14. februara.

Za trofej "Žućkove levice" u Novom Sadu boriće se pet ABA ligaša – Partizan, Crvena zvezda, FMP, Mega i Borac, finalisti drugog stepena Kupa KSS Vojvodina i kragujevački Radnički i Mladost iz Zemuna kao prvoplasirana na kraju prvog dela takmičenja u Košarkaškoj ligi Srbije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.